Vyhľadať
Close this search box.
Sedačky na mieru

SEDACIE SÚPRAVY NA MIERU

WhatsApp-Image-2022-11-25-at-12.24.03-3

POSTELE NA MIERU

3363

KUCHYNSKÉ LINKY NA MIERU

333

VSTAVANÉ SKRINE NA MIERU

DSC_5465

NÁBYTOK NA MIERU

a room with tables and chairs

KANCELÁRSKE RIEŠENIA NA MIERU

Nábytok na mieru

Prečo nábytok na mieru ?

Interiérový nábytok na mieru vám pomôže vytvoriť dokonalý domov, ktorý bude odzrkadľovať vašu osobnosť a štýl. Investícia do kvalitného nábytku sa vám vráti v dlhodobom horizonte nielen v podobe zlepšenia kvality vášho bývania, ale aj v podobe finančnej. Kvalitný nábytok na mieru je investíciou do vášho pohodlia a dobrej nálady. Preto neváhajte a kontaktujte nás, aby sme vám pomohli vytvoriť dokonalý interiér práve pre vás.
V rámci našej ponuky môžete nájsť všetko, čo potrebujete na vybavenie vášho interiéru. Od vstavaných šatníkov, cez kuchyne, stoly, stoličky až po sedacie súpravy a postele. Všetok nábytok, vyrábame na mieru z najkvalitných materiálov a s dôrazom na detail.

Sedacie súpravy na mieru

Ponúkame Vám moderné slovenské sedačky, ktoré Vás prekvapia svojou kvalitou, pohodlí­m a cenou. Nosné časti sedací­ch súprav sú vyrobené z kvalitných materiálov: kostra je z bukového masí­vu, ako výplň sa použí­va latexová pena rôznych tvrdostí­, v kombinácii s pružinami a vlnovcami.
Vaša obývacia izba by mala byť miestom, kde sa cítite pohodlne a príjemne. Naša sedacia súprava na mieru vám umožní to dosiahnuť. Navrhneme a vyrobíme pre vás pohodlnú a štýlovú sedaciu súpravu, ktorá presne vyhovuje vašim požiadavkám a vkusu. Z našej širokej ponuky materiálov a farieb si môžete vybrať tie, ktoré najlepšie zodpovedajú vašej predstave o domácom komforte. 

Postele na mieru

Každá postel na mieru je navrhnutá s dôrazom na kvalitu a detail, aby vám poskytla dokonalý spánok. Nosné časti sú vyrobené z prvotriednych materiálov, čo zaručuje nielen odolnosť, ale aj dlhotrvajúci komfort. Spánok je kľúčom k zdraviu a produktivite, a preto sa špecializujeme na výrobu postelí, ktoré podporujú optimálnu polohu tela počas spánku. Každá posteľ je navrhnutá presne podľa vašich potrieb – od rozmerov až po výber poťahových materiálov a farieb, ktoré dokonale ladia s vaším interiérom. U nás sa funkčnosť spája so štýlom, aby ste si mohli dopriať skutočný komfort každý deň.

Interiérový nábytok na mieru

Naša ponuka nábytku na mieru je navrhnutá tak, aby presne spĺňala vaše predstavy a požiadavky. Či už ide o obývacie izby, chodbové zostavy, komody, knižnice, detské izby alebo spálne, každý kus nábytku je vyrobený z kvalitných materiálov s dôrazom na detail. Každý projekt vytvárame s ohľadom na maximálnu funkčnosť a estetiku, pričom dbáme na to, aby dokonale zapadol do vášho interiéru. Umožňujeme vám zvoliť si dizajn, farby a materiály podľa vášho vkusu, aby ste dosiahli nábytok, ktorý bude nielen praktický, ale aj štýlový.

Kuchynské linky na mieru

Kuchyňa na mieru ponúka jedinečnú možnosť úplnej personalizácie a optimálneho využitia priestoru, zaručuje použitie materiálov vyššej kvality pre dlhšiu životnosť a lepšiu funkčnosť. Taktiež umožňuje integráciu energeticky úsporných spotrebičov, čo vedie k úsporám a znižovaniu ekologickej stopy. V neposlednom rade, kuchyňa na mieru prispieva k luxusnému celkovému dojmu z domova. Výber spoľahlivého dodávateľa je kľúčový pre premenenie vašich predstáv na realitu s dôrazom na kvalitu a dlhodobú spokojnosť.

Vstavané šatníky na mieru

Vstavaný šatník na mieru predstavuje ideálne riešenie pre efektívne a estetické usporiadanie oblečenia a doplnkov, prispôsobené priamo vašim potrebám a rozmerom vášho priestoru. Na rozdiel od preddefinovaných riešení, šatník na mieru umožňuje maximálne využitie každého kúta vašej spálne či predsieňe, čím vytvára účinný organizérsky systém bez zbytočného plytvania miestom. Kvalitný vstavaný šatník na mieru využíva materiály, ktoré zabezpečujú jeho dlhú životnosť a odolnosť, pričom jeho dizajn môže byť plne prispôsobený existujúcemu interiéru, čím podporuje celkovú harmoniu a estetiku vášho domova. Okrem praktických výhod, ako je lepšia organizovanosť a snadný prístup k vašim veciam, vstavaný šatník zvyšuje aj hodnotu nehnuteľnosti a predstavuje dlhodobú investíciu do pohodlia a štýlu vášho bývania.

Kancelársky nábytok na mieru

Od konferenčných miestností, cez relax zóny, kuchynky, úložný priestor, až po vašu osobnú kanceláriu. Veríme, že kvalitný kancelársky nábytok je základom produktívneho pracovného prostredia. Naším cieľom je poskytovať prispôsobené riešenia, ktoré zodpovedajú vašim potrebám a zároveň vytvárajú moderný a funkčný priestor.

Ak hľadáte spoločnosť, ktorá vám pomôže s návrhom a výrobou celkového interiéru vášho domova alebo kancelárie, sme tu pre vás. Naši dizajnéri vám pomôžu navrhnúť interiér, ktorý zodpovedá vašim vkusu a potrebám, pričom využijeme najnovšie trendy a technológie. A naši remeselníci sa postarajú o to, aby bol každý detail vyrobený s najvyššou kvalitou a precíznosťou. Sme hrdí na to, že sme schopní vytvárať interiéry, ktoré sú nielen štýlové, ale aj praktické a pohodlné pre vás a vašu rodinu alebo pracovné prostredie.

Naše Realizácie

Napíšte nám