Vyhľadať
Close this search box.
Sedačky na mieru

SEDACIE SÚPRAVY NA MIERU

WhatsApp-Image-2022-11-25-at-12.24.03-3

POSTELE NA MIERU

3363

KUCHYNSKÉ LINKY NA MIERU

333

VSTAVANÉ SKRINE NA MIERU

DSC_5465

NÁBYTOK NA MIERU

a room with tables and chairs

KANCELÁRSKE RIEŠENIA NA MIERU

Sedacie súpravy

MEMPHIS LIGHT
MEMPHIS CLASSIC
MEMPHIS COMFORT
PHOENIX
COLORADO
AUSTIN
RAVENA
RENO
MONZA
BERGAMO

Naše sedačky na mieru

Sedačky na mieru vyrábame už viac ako 25 rokov a vieme že na kvalite a detaile záleží. Ponúkame vám moderné slovenské sedačky, ktoré vás prekvapia svojou kvalitou, pohodlím a cenou. Nosné časti sedacích súprav sú vyrobené z kvalitných materiálov – kostra je z bukového masívu, čo zaručuje stabilitu a dlhú životnosť. Ako výplň používame latexovú penu rôznych tvrdostí, v kombinácii s pružinami a vlnovcami, čo zabezpečuje maximálny komfort. Môžete si vybrať zo širokej škály kvalitných látok a kože, ktoré sú odolné voči opotrebovaniu a ľahko sa čistia. 

Naša ponuka zahŕňa rohové sedačky na mieru, U sedačky na mieru v tvare U, rozkladacie sedačky a sedačky s úložným priestorom. Každá sedačka je vytvorená s dôrazom na detail a prispôsobenie vašim požiadavkám. Vyberte si z rôznych materiálov, farieb a konfigurácií pre sedačku, ktorá odráža váš štýl a pohodlie.

Prečo si vybrať sedaciu súpravu od nás

Výroba na mieru:

Ponúkame unikátne riešenia pre každého zákazníka, s možnosťou úpravy rozmerov našich sedačiek podľa individuálnych požiadaviek.

Vysoká kvalita:

Naše produkty sú vyrábané z prvotriednych meterialov získaných od lokálnych dodávateľov, čo zaručuje ich dlhú životnosť a nadštandardnú kvalitu.

Dlhoročná tradícia:

S viac ako dvoma desaťročiami skúseností sa môžeme pochváliť vysokou spokojnosťou zákazníkov a spoľahlivosťou, ktorá pramení z našej dlhoročnej praxe.

Personalizovaný servis:

Naším cieľom je poskytnúť zákazníkom nielen vynikajúce produkty, ale aj personalizovanú podporu a servis na každom kroku nákupného procesu.

Cena:

Udržiavame konkurencieschopné ceny bez kompromisu na kvalite alebo prispôsobivosti, vďaka efektívnym výrobným procesom a úzkej spolupráci s dodávateľmi.

Úprimnosť:

Sme zaviazaní k transparentnosti a úprimnosti vo všetkom, čo robíme, aby sme zabezpečili dôveru a spokojnosť našich zákazníkov.

Sedačky v našich realizáciach

Napíšte nám

Navštívte nás